Találatok száma: 2497
Tesztelünk

Garamvári Szőlőbirtok: Brut Nature 2008
2017. 12. 21. | Szabó Edit
Üde nyerspezsgő, tökéletes vendégváró ital. Aki könnyű másnapot szeretne, töltse ezzel az egész estét…
Eszünk

Csárda a javából!
2017. 12. 21. | Szabó Edit
Megújult ételkínálattal, ismerős és meglepő ízkombinációkkal, kellemes belső térrel és magyaros vendégszeretettel fogadja vendégeit a csopaki Víg Molnár Csárda, ahol Nagy Krisztián kreatív séf az ínyencekre is gondol…
Eszünk

Desszertem
2017. 12. 20. | Szabó Edit
Kekszek, piték, színes torták, vajpuha krémek, omlós linzerek: édes kísértés, aminek ellenállni képtelenség. Szerencsére nem is kell, a miskolci Desszertem Cukrászműhely folyamatosan változó kínálata egyszerűen tökéletes és megunhatatlan…
Iszunk

Az ünnep borai
2017. 12. 19. | Szabó Hajnalka
Karácsony közeledtével sokat merengünk azon, hogy mit is ajándékozhatnánk szeretteinknek. A St. Andrea Borászat Merengővel és Ajándékkal is kedveskedik nekünk az ünnepekre. Az Élmény már csak ráadás…
Eszünk

Állatbarát, gyerekbarát, kutyabarát
2017. 12. 18. | Varga Anita
A Vasmacska KávéZoo egy kis oázis a városi dzsungelben. Itt nyuszik, csincsillák, kacagó gerlék, tengerimalacok és sok más állat társaságában időzhetnek a vendégek egy jó kávé, sütemény vagy más finomság fogyasztása közben…
Eszünk

Hely, ami megérint
2017. 12. 17. | Szabó Edit
„Kulináris kitérő” – mondja magáról a hosszúhetényi Almalomb weboldala, és igaza van. Odatévedni nem lehet, aki odamegy, céllal indul. Az épület mesés, a konyha remek, de nem ez a lényeg. Egy a fontos: az Almalombnak lelke van…
Beszélgetünk

A holnapban hiszek
2017. 12. 16. | Szabó Edit
A veszprémi Chianti indulásakor jegyeztük meg a nevét, de négy sikeres év után Nagy Krisztián mégis levette a szakácskabátot. Nemrég hallottuk, hogy a csopaki Víg Molnár Csárda egyre izgalmasabb konyhát visz. Na, ki ott a kreatív séf?…
Főzünk

Mézeskalács
2017. 12. 15. | Németh-Hehl Szilvia
Finom, szép, kreatív, és ajándéknak is tökéletes. Mi az? Hát a mézeskalács! Íme idei kedvenc receptünk, és pár tipp, hogy hogyan tökéletesíthetjük a technikát. Figyelem! Abszolút kezdőknek is ajánljuk…
Vendégoldal

Csak nem lesz csend
2017. 12. 13. | Bodó Judit
Bottszerda 23. rész
Volt Gyengébb? Nem! könyvbemutató Keresztúrban. Sokan eljöttek a mi kis falunkból. Amúgy advent van, kész a kisfaludi betlehem, Vilike néha megeszi Szűz Máriát, de egyelőre békések a várakozás napjai. Ja, és megnyertük a pályázatot a Kerámiára...
Eszünk

Az utcán a helye!
2017. 12. 12. | Bőti László
Food truck-helyzet Magyarországon
Belestünk a tőlünk nyugatabbra mindennapi ebédforrásként is szolgáló food truckok világának hazai kulisszái mögé…
Tesztelünk

Sabar Borház: Hegybor 2015
2017. 12. 11. | Szabó Edit
Élettel teli, szerethető bor, lusta vasárnap délutánokra, vagy ebédre, a halas szendvics mellé…
Beszélgetünk

Próbálgatom a szárnyaimat
2017. 12. 09. | Szabó Edit
Belsőépítésznek készült, mégis szakács, majd cukrász lett belőle. Előbb a Kodolányin, aztán a híres Cordon Bleu szakácsiskolában tanult, és most a miskolci Desszertem Cukrászműhely kreatív cukrászaként varázsolja el a közönséget. Borsos Zsuzsannával beszélgettünk…
Eszünk

Bor(bár) másképp
2017. 12. 08. | Bőti László
„Tizenkettő egy tucat” – legyintenek sokan a manapság oly divatos borbárok előtt elhaladva, hogy aztán egy kevésbé feszengős sörözőben vagy egy odahaza felbontott üveg bor mellett folytassák az estét. Nekik ajánljuk a VinoPianót…
Beszélgetünk

Nem állunk meg a főzésnél
2017. 12. 07. | Upor László
Beszélgetés Szemere Katalinnal, a Tarnabod és mi csoport önkéntesével
Évekkel ezelőtt megrendítő riport jelent meg egy hevesi faluról, mire néhány civil összefogott, hogy segítsen. Nagyokat főznek néha a helyieknek, de a paprikás krumpli nem minden...
Eszünk

Minden ízében Balaton
2017. 12. 06. | Szabó Hajnalka
Fázósan húzzuk össze magunkon a télikabátot, miközben a kilencedik kerületi Paletta bisztróba sietünk – aztán meg órákon keresztül csak a napfényen, a Balatonon meg a szabadságon jár az eszünk, és alighogy kiléptünk az ajtón, már visszavágyunk.