Találatok száma: 2501
Tesztelünk

Molnár és Fiai Pincészet: Prémium Abasári Olaszrizling 2016
2020. 05. 10. | Szabó Edit
Korosodó mátrai olaszrizling egy kihívásokkal teli évjáratból. Az idősödő borok kedvelőinek ajánljuk…
Beszélgetünk

Itt a Könnyűvér!
2020. 05. 10. | Szabó Edit
Könnyűvér. Ezt a nevet adta vadonatúj közösségi borának a Pázmándon munkálkodó borászok maroknyi csapata. A házasítás alapja a kékfrankos, a többit elmesélik ők maguk…
Beszélgetünk

Zöldségeskertünk is lesz!
2020. 05. 09. | Szabó Edit
Beszélgetés Paór Anikóval
A szigetmonostori Rosinante Fogadó felkészült az újranyitásra. Amint szabad az út, a kedves kis szálloda kitárja kapuit, de addig sem tétlenkednek. A részletekről Paór Anikó értékesítési vezetőt kérdeztük…
Beszélgetünk
Tesztelünk

Kovács Nimród Borászat: Soul Syrah 2016
2020. 05. 08. | Szabó Edit
Kovács Nimródék syrah-ját elsősorban a gazdag, fűszeres borok kedvelőinek ajánljuk. Igazi gondolkodós bor...
Beszélgetünk

Furcsa lesz ez a nyár
2020. 05. 07. | Szabó Edit
Beszélgetés Horváth Szilveszterrel
Az éttermek egy része átmenetileg bezárt, mások házhoz szállítással próbálják meg átvészelni a karantén okozta nehéz időszakot. Úgy tűnik, a győri La Maréda Étteremben sem telnek tétlenül a napok. Kérdéseinkre a konyhafőnök, Horváth Szilveszter válaszolt…
Tesztelünk

Kerekes Szőlőbirtok és Pince: Syrah 2017
2020. 05. 06. | Szabó Edit
Aki szeretne egy jó mátrai syrah-t kóstolni, válassza a Kerekes Pince borát. Esti beszélgetésekhez vagy akár könnyebb húsételek mellé is kiváló….
Beszélgetünk

Nem vevőink, hanem mecénásaink vannak!
2020. 05. 05. | Szabó Edit
Beszélgetés Bodó Judittal
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Bodó Judit, a bodrogkisfaludi Bott Pince borász-tulajdonosa válaszol…
Főzünk

Nézzétek, hogy úszom! 1. – Paradicsomleves
2020. 05. 05. | Szabó Edit és Klich Zsuzsa
Még soha életedben nem főztél, de most megpróbálnád? Kezdd a paradicsomlevessel! Két változatot is mutatunk, mindegyik egyszerű és szupergyors. Valamelyik biztosan ízleni fog…
Beszélgetünk

Türelem, alázat, elfogadás
2020. 05. 04. | Szabó Edit
Beszélgetés Rácz Erikával
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Rácz Erika, az erdőbényei SanzonTokaj borász-tulajdonosa válaszol…
Eszünk

Összefogással menni fog
2020. 05. 02. | Upor László
Szállj be te is!
A vírushelyzetben nemcsak annak nehéz, aki segítségre szorul, sokszor annak is, aki segítene. A Heti betevő önkénteseit kérdeztük.
Vendégoldal

Kódfejtő játék
2020. 05. 02. | Szabó Edit
Április 6-án kódfejtő játékot indítottunk a Facebookon, de többen kérték a segítségünket, mert elveszítették a fonalat. Íme a rejtvények és az időpontok, nehogy valaki lemaradjon a borcsomagról…
Tesztelünk

Kiss Gábor Pincészete: Code 2017
2020. 05. 01. | Szabó Edit
Kiss Gábor borászatának régi tisztelői vagyunk, tizenöt éve kóstoljuk, amit a pincéje kínál, ezért mondjuk nyugodt szívvel: a 2017-es Code a legjobb cabernet franc, amit valaha készített – legalábbis eddig…
Főzünk

7 medvehagymás recept
2020. 04. 30. | Szabó Edit
A medvehagyma a tavasz ajándéka, gyűjtésekor jót kirándulhatunk, és még a konyhában is sokoldalúan felhasználható. Íme 7 remek medvehagymás recept – élvezzétek, amíg tart a szezon…
Beszélgetünk

Csodálatos országban élünk
2020. 04. 30. | Szabó Edit
Beszélgetés Borbély Tamással
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Borbély Tamás, a badacsonyi Borbély Családi Pincészet borásza válaszol…