Eszünk

Fakanállal a kulisszák mögött
2018. 09. 26. | Szabó Edit
Gondolták volna, hogy a színházi kellékesek között találjuk a legkreatívabb szakácsokat? A Színházak Éjszakája alkalmából az Átrium Színház munkatársai rántották le a leplet néhány titokról…
Eszünk

Enjoy!
2018. 09. 14. | Szabó Edit
Ahol Harmath Csaba az étteremigazgató, Oroszki Soma és Berecz Attila a séf, ott jó dolga van a vendégnek. A budapesti Szabadság tér sarkán nyílt Enjoy! éppen olyan, mint a neve. Lendületes és élvezetes…
Eszünk

Végállomás: Jókai
2018. 09. 01. | Upor László
Lenn, édes délen
Kedves gyerekek! Ma pécsi cukrászdákról mesélünk nektek. Előbb-utóbb a Jókai téren – annak is édes-szép teraszán – kötünk ki, de kezdetnek jöjjön egy kis privát történelem. Gyengébb idegzetűek egyből ugorjanak a cukicikk végére, irány a Jókai cukrászda!
Eszünk

Reggeli török módra
2018. 08. 24. | Szabó Edit
A budapesti Élesztő udvarban nyílt Pancs Gasztroplacc júliusban volt kétéves, de már el sem tudnánk képzelni az életünket nélküle. Itt ütött tanyát Tóth Ági is, hogy minden hónap utolsó vasárnapján török közösségi reggelit varázsoljon az asztalra…
Eszünk

Mindig útba esik
2018. 07. 29. | Szabó Edit
Az M7 Bistro
Új névvel, új séffel, minőségi ételekkel, de a régi vendégszeretettel várja a betérőket az M7 Bistro, Magyarország első autópálya-étterme Székesfehérvár határában…
Eszünk

A Reggeli lelassít
2018. 07. 26. | Upor László
Egy pécsi hely, amit ki kell próbálni
Egy forró júliusi vasárnapon intenzív reggelizhetnékünk támadt Pécsett, így hát elzarándokoltunk a Király utca békésebb végére, ahol a turistacsapdák alaposan megritkultak, és a város a jobbik arcát mutatja.
Eszünk

Itt egyél, ha Pécsre mész!
2018. 07. 24. | Szabó Edit
A Balkán Bisztró
Vonzó belső terek, hangulatos kert, kiváló konyha, megfizethető árak. Kell ennél több egy jó étteremhez? Legfeljebb még a barátságos személyzet, de a pécsi Balkán Bisztróban szerencsére erre sincs panasz. Aki arra jár, térjen be. Érdemes!
Eszünk

Bp BARbq – a füst a fűszerük
2018. 06. 19. | Szabó Edit
Serényi Zsolt, a TV Paprika tévécsatornáról is ismert „tetovált séf”menő konyhát visz Budapest belvárosában. Érdemes kipróbálni, a Bp BARbq jó ideje vezeti a fővárosi barbecue-helyek sikerlistáját…
Eszünk

A Gourmet, ahogy mi láttuk
2018. 05. 20. | Szabó Edit
Nincs mese, a Gourmet Fesztivál minden májusban kötelező program, persze kinek-kinek vérmérséklete, na meg pénztárcája szerint. Elmeséljük, hogy mi mit szúrtunk a villánk hegyére…
Eszünk

Virágos vasárnap
2018. 04. 30. | Szabó Hajnalka
Kertrajongók töltötték meg az elmúlt hétvégén a Budai Arborétumot. A Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és Vásár hagymák, magok, palánták gazdag választékát kínálta, és persze termelői finomságokat is, ha a nagy csodálkozásban megéheztek volna a látogatók…
Eszünk

A Dűlő
2018. 04. 28. | Szabó Edit
Világos terek, kényelmes székek, ínycsiklandó illatok, élményszámba menő ízek – néhány szóban összefoglalva ez a miskolci Dűlő. A Baranczó Attila és Latorcai Csaba neve által fémjelzett helyet sokan a város legjobb éttermeként tartják számon, nem is érdemtelenül…
Eszünk

Reggelizz úgy, mint egy király!
2018. 04. 13. | Szabó Hajnalka
Aki szeretné megkóstolni a rántott tojást vagy az Istvándy-féle roppanós virslit, indítsa a Paletta Budapestben a hétvégét. Bezerics Daniék mostantól reggelit is adnak, nem is akármilyet…
Eszünk

Főzzünk együtt marokkóit!
2018. 04. 06. | Raab Zsuzsanna
Térültünk-fordultunk, aprítottunk, gyúrtunk, szeleteltünk, fazékban levest rotyogtattunk, mozsárban fűszereket törtünk… A Bonit’Art Sütikompánia marokkói főzőestjén semmi nem okozott csalódást!
Eszünk

Egész nap reggeli!
2018. 03. 22. | Borsmenta
A Stílusos Vidéki Szállodák összejönnek Balástyán, és egy napra megállítják az időt. A Platános Kúria kertjében május 13-án egész nap chill-out hangulatban reggelizhetünk, és pezsgő is lesz…
Eszünk

Legyél a Kabalám!
2018. 03. 15. | Szabó Edit
Nagy kert, régi ház, fantasztikus kilátás, barátságos emberek, mennyei ízek, tökéletes vendéglátás. Nagyjából ennyi a szigligeti Villa Kabala. Meg az a lélek, ami benne van…