Eszünk

Főzzünk együtt marokkóit!
2018. 04. 06. | Raab Zsuzsanna
Térültünk-fordultunk, aprítottunk, gyúrtunk, szeleteltünk, fazékban levest rotyogtattunk, mozsárban fűszereket törtünk… A Bonit’Art Sütikompánia marokkói főzőestjén semmi nem okozott csalódást!
Eszünk

Egész nap reggeli!
2018. 03. 22. | Borsmenta
A Stílusos Vidéki Szállodák összejönnek Balástyán, és egy napra megállítják az időt. A Platános Kúria kertjében május 13-án egész nap chill-out hangulatban reggelizhetünk, és pezsgő is lesz…
Eszünk

Legyél a Kabalám!
2018. 03. 15. | Szabó Edit
Nagy kert, régi ház, fantasztikus kilátás, barátságos emberek, mennyei ízek, tökéletes vendéglátás. Nagyjából ennyi a szigligeti Villa Kabala. Meg az a lélek, ami benne van…
Eszünk

Fondü Jeremyvel
2018. 03. 12. | Szabó Edit
A világlátott francia szakács, Jeremy Cayron hangulatos fondüestekkel kápráztatja el a magyar főváros közönségét. A Grand Café Budapest csütörtökönként az olvasztott és a sült sajtok birodalmává alakul. Érdemes betérni…
Eszünk

Seafood-Kánaán Barcelonában
2018. 03. 04. | Szabó Edit
Neked fogták!
Halak, rákok, kagylók, lábasfejűek és egyéb csodák, a tengernek minden vonzó gyümölcse kínálja magát egy különleges barcelonai étkezdében. Mintha a halpiac beköltözött volna a kifőzdébe. Ez a La Paradeta. Vigyázat, addiktív…
Eszünk

Szuper volt a Mini SVÉT
2018. 02. 26. | Szabó Hajnalka
Az égiek kegyesek voltak, az előrejelzések ellenére nem esett, tiszta, napsütéses időben, 600 látogatóval, jó hangulatban zajlott a szigetmonostori Mini SVÉT…
Eszünk
Eszünk

Mini SVÉT a Rosinantéban
2018. 02. 13. | Szabó Edit
Szombat délután rendhagyó programot rendez a szigetmonostori Rosinante Fogadó. A tavaszváró Mini SVÉT-en hat kitűnő vidéki étterem séfjei kényeztetik a vendégeket. A belépés ingyenes, de az ételekért fizetni kell…
Eszünk

A triciklis ló birodalma
2018. 02. 10. | Szabó Hajnalka
Ki járt már a Frankel Delikátban? A Margit híd budai hídfőjének közelében nyílt üzlet színvonalas kistermelők portékáját kínálja. Érdemes betérni…
Eszünk

Pohner Ádám megnyerte!
2018. 02. 09. | Szabó Edit
A két évvel ezelőtti Bocuse d’Or verseny országos döntőjén Széll Tamás mögött a második helyet szerezte meg, most viszont megnyerte a magyar bajnokságot a még mindig csak 24 esztendős Pohner Ádám…
Eszünk

Ubisali és roppanós panír
2018. 02. 06. | Bőti László
Tavaly, nyitás után járultunk a Séf Asztalához először, és nemrég újra felkerestük Wolf András „gyorséttermét”. Műanyag levegő ide, bevásárlóközpont oda, a rántott hús majdnem jobb, mintha anya készítette volna…
Eszünk
Eszünk

Konyhát nyitott a Beeróság!
2018. 01. 30. | Bőti László
Az általunk is többször megénekelt Legfelsőbb Beeróság csendben megnyitotta a konyháját, így már nemcsak a kisüzemi sörök, hanem néhány jó falat kedvéért is érdemes útba ejteni a Dohány utcai helyet…
Eszünk

Dezsőnek meg kell(ett) halnia!
2018. 01. 19. | Bőti László
De csak azért, hogy aztán szebb és nagyobb formában, immáron konyhával és izgalmas étlappal kiegészülve újranyithasson pár lépéssel odébb…
Eszünk

No manír, no panír
2018. 01. 18. | Szabó Hajnalka
Hús-hús-hús. Ez a szlogen mindent elárul a fél éve nyitott budapesti helyről. Aki a magyar konyha legjobb ízeire vágyik, menjen bátran a Cupákosba! Mi is benéztünk…

