Főzünk
A gránátalma című cikk borítóképe

A gránátalma

2019. 09. 16. | Szabó Edit
A világ egyik legszebb gyümölcse, ráadásul finom és egyészséges is, jótékony hatásairól oldalakat lehetne írni. Íme 7 ok, amiért érdemes rendszeresen gránátalmát fogyasztani…
Főzünk
Három zöld című cikk borítóképe

Három zöld

2019. 09. 14. | Szabó Ágnes
Szabó Ági gyorskonyhája
Három fogás a zöld szín jegyében. Könnyű, friss, egészséges, húsmentes, és az egész 40 perc alatt elkészíthető...
Főzünk
Hideg uborkaleves című cikk borítóképe

Hideg uborkaleves

2019. 09. 09. | Klich Zsuzsa
A hideg uborkaleves az egyik legüdítőbb nyári fogás. Számtalan változata ismert, mi most a kapros-joghurtos variáció receptjét mondjuk el…
Főzünk
Cukkinis lecsó című cikk borítóképe

Cukkinis lecsó

2019. 07. 29. | Klich Zsuzsa
A lecsó szent és sérthetetlen. Olyan, mint a halászlé: egyszerűnek tűnik, aztán kiderül, hogy mégsem az, lelkesen főzzük és tökéletesítjük egy életen át. A cukkinis változat nem tekinthető klasszikusnak, de érdemes vele próbálkozni. Íme a recept…
Főzünk
Rakott csirkemell formában sütve című cikk borítóképe

Rakott csirkemell formában sütve

2019. 07. 22. | Klich Zsuzsa
Ez az egyik legjobb dolog, ami a csirkemellel történhet. Egyszerűen elkészíthető fogás, és a majonézes krumplival tényleg mennyei…
Főzünk
Ízletes nyári vacsora című cikk borítóképe

Ízletes nyári vacsora

2019. 07. 15. | Klich Zsuzsa
Zsenge főtt kukorica, friss saláta, zöldfűszerek, könnyű fetasajt – a meleg nyári napokon nem is kívánunk ennél komolyabb vacsorát…
Főzünk
Parmezános rudak oregánóval című cikk borítóképe

Parmezános rudak oregánóval

2019. 07. 08. | Klich Zsuzsa
Ez aztán a tökéletes borkorcsolya! Fűszeres, omlós, és bármilyen bor mellett megállja a helyét…
Főzünk
Harcsa sáfrányos lisztben című cikk borítóképe

Harcsa sáfrányos lisztben

2019. 07. 01. | Klich Zsuzsa
A harcsa viszonylag szálkamentes, könnyen tisztítható hal, tápláló és finom. Mi most sáfránnyal bolondítottuk meg, és kétféle nyári köretet is készítettünk hozzá…
Főzünk
Túrógombóc szamócadzsemmel című cikk borítóképe

Túrógombóc szamócadzsemmel

2019. 06. 24. | Klich Zsuzsa
A túrógombóc a magyar konyha egyik klasszikusa, nincs háztartás, ahol nem készítik, és mindenki a magáéra esküszik. Íme egy megbízható recept azoknak a kezdőknek, akik még nem találtak rá a saját útjukra…
Főzünk
Rebarbarás szamócaszörp és -dzsem című cikk borítóképe

Rebarbarás szamócaszörp és -dzsem

2019. 06. 17. | Klich Zsuzsa
Csak egyszer kell nekifutni, és végül szörpünk is, dzsemünk is lesz. A szörp a rebarbara fanyarságának köszönhetően remek frissítő, a dzsem pedig kalácsra kenve vagy sültek mellé is kiváló.
Főzünk
Cukkinifasírt spárgakrémmel című cikk borítóképe

Cukkinifasírt spárgakrémmel

2019. 06. 11. | Klich Zsuzsa
Nyár van, megjelent a friss cukkini a piacon, és szerencsére még mindig tart a spárgaszezon. Készítsünk cukkinifasírtot, és tálaljuk spárgakrémmel. Ez az egyik legfinomabb húsmentes étel, érdemes megkóstolni!
Főzünk
Szamócaturmix című cikk borítóképe

Szamócaturmix

2019. 06. 06. | Klich Zsuzsa
A szamóca az egyik legszebb, legillatosabb gyümölcsünk, csodás a színe, tele van vitaminnal, méregtelenít, fiatalít, és ráadásul még fogyaszt is. Egy nagy pohár szamócaturmixszal jól indul a nap!
Főzünk
Zöldborsóleves édesen, nokedlivel című cikk borítóképe

Zöldborsóleves édesen, nokedlivel

2019. 06. 03. | Klich Zsuzsa
Éljen a június, éljen a zöldborsóleves! Íme egy klasszikus recept, amolyan nagymama-féle. Ez az az íz, amit imádtunk gyerekkorunkban, és amit a mi gyerekeink is imádnak. Aki egyszer megkóstolta, nem tud leszokni róla, de szerencsére nem is kell…
Főzünk
Fetás cukkinilepény című cikk borítóképe

Fetás cukkinilepény

2019. 05. 29. | Szabó Edit
A kolokythokeftedes az egyik legnépszerűbb görög étel. Elkészítése egyszerű, hamarabb kisül, mint hogy megtanulnánk a nevét. A cukkini és a feta az alapja, de a menta a lelke, már csak ezért is fontos volt kipróbálnunk. Isteni!
Főzünk
Spárgakrémleves című cikk borítóképe

Spárgakrémleves

2019. 05. 20. | Klich Zsuzsa
Lehet harsányzöld, törtfehér vagy lilás rózsaszín, imádjuk a spárgát minden változatban. Ezúttal krémlevest készítettünk belőle, de az elkövetkezendő hetekben még számtalan módon az asztalra kerülhet, hiszen most van szezonja…