Főzünk
Kapros-túrós pogácsa című cikk borítóképe

Kapros-túrós pogácsa

2019. 10. 08. | Klich Zsuzsa
A könnyű fehérborok tökéletes kísérője, gyerekzsúrok sztárja, lusta vasárnap délutánok megfűszerezője… Ez a túrós pogácsa igazán sokoldalú, érdemes kipróbálni…
Főzünk
Sokízű indián nyár című cikk borítóképe

Sokízű indián nyár

2019. 09. 26. | Szabó Ágnes
Szabó Ági 4 minimálreceptje
Lassan aranyba hajlanak a fák, de még minden csupa szín és illat. Sárgán csordul a nap: ez itt az indián nyár. A vasárnapok lassúsága a konyhába hív, de nem maradunk sokáig. Négy gyors recept, csak hogy másra is maradjon idő...
Főzünk
Gránátalmás gerslisaláta című cikk borítóképe

Gránátalmás gerslisaláta

2019. 09. 23. | Klich Zsuzsa
Ez a gerslisaláta a perzsa ünnepi étel, a „jeweled rice” egyik változata. Nálunk a kerti partik sztárja volt, hátha más is kedvet kap hozzá…
Főzünk
Shakshuka – a keleti lecsó című cikk borítóképe

Shakshuka – a keleti lecsó

2019. 09. 20. | Szabó Ágnes
Hús nélkül, gyorsan
A shakshuka színes, ízes, gazdag lecsószerű keleti étel. Minél több elemből készül, annál ízletesebb. Íme Szabó Ági variációja...
Főzünk
A gránátalma című cikk borítóképe

A gránátalma

2019. 09. 16. | Szabó Edit
A világ egyik legszebb gyümölcse, ráadásul finom és egyészséges is, jótékony hatásairól oldalakat lehetne írni. Íme 7 ok, amiért érdemes rendszeresen gránátalmát fogyasztani…
Főzünk
Három zöld című cikk borítóképe

Három zöld

2019. 09. 14. | Szabó Ágnes
Szabó Ági gyorskonyhája
Három fogás a zöld szín jegyében. Könnyű, friss, egészséges, húsmentes, és az egész 40 perc alatt elkészíthető...
Főzünk
Hideg uborkaleves című cikk borítóképe

Hideg uborkaleves

2019. 09. 09. | Klich Zsuzsa
A hideg uborkaleves az egyik legüdítőbb nyári fogás. Számtalan változata ismert, mi most a kapros-joghurtos variáció receptjét mondjuk el…
Főzünk
Cukkinis lecsó című cikk borítóképe

Cukkinis lecsó

2019. 07. 29. | Klich Zsuzsa
A lecsó szent és sérthetetlen. Olyan, mint a halászlé: egyszerűnek tűnik, aztán kiderül, hogy mégsem az, lelkesen főzzük és tökéletesítjük egy életen át. A cukkinis változat nem tekinthető klasszikusnak, de érdemes vele próbálkozni. Íme a recept…
Főzünk
Rakott csirkemell formában sütve című cikk borítóképe

Rakott csirkemell formában sütve

2019. 07. 22. | Klich Zsuzsa
Ez az egyik legjobb dolog, ami a csirkemellel történhet. Egyszerűen elkészíthető fogás, és a majonézes krumplival tényleg mennyei…
Főzünk
Ízletes nyári vacsora című cikk borítóképe

Ízletes nyári vacsora

2019. 07. 15. | Klich Zsuzsa
Zsenge főtt kukorica, friss saláta, zöldfűszerek, könnyű fetasajt – a meleg nyári napokon nem is kívánunk ennél komolyabb vacsorát…
Főzünk
Parmezános rudak oregánóval című cikk borítóképe

Parmezános rudak oregánóval

2019. 07. 08. | Klich Zsuzsa
Ez aztán a tökéletes borkorcsolya! Fűszeres, omlós, és bármilyen bor mellett megállja a helyét…
Főzünk
Harcsa sáfrányos lisztben című cikk borítóképe

Harcsa sáfrányos lisztben

2019. 07. 01. | Klich Zsuzsa
A harcsa viszonylag szálkamentes, könnyen tisztítható hal, tápláló és finom. Mi most sáfránnyal bolondítottuk meg, és kétféle nyári köretet is készítettünk hozzá…
Főzünk
Túrógombóc szamócadzsemmel című cikk borítóképe

Túrógombóc szamócadzsemmel

2019. 06. 24. | Klich Zsuzsa
A túrógombóc a magyar konyha egyik klasszikusa, nincs háztartás, ahol nem készítik, és mindenki a magáéra esküszik. Íme egy megbízható recept azoknak a kezdőknek, akik még nem találtak rá a saját útjukra…
Főzünk
Rebarbarás szamócaszörp és -dzsem című cikk borítóképe

Rebarbarás szamócaszörp és -dzsem

2019. 06. 17. | Klich Zsuzsa
Csak egyszer kell nekifutni, és végül szörpünk is, dzsemünk is lesz. A szörp a rebarbara fanyarságának köszönhetően remek frissítő, a dzsem pedig kalácsra kenve vagy sültek mellé is kiváló.
Főzünk
Cukkinifasírt spárgakrémmel című cikk borítóképe

Cukkinifasírt spárgakrémmel

2019. 06. 11. | Klich Zsuzsa
Nyár van, megjelent a friss cukkini a piacon, és szerencsére még mindig tart a spárgaszezon. Készítsünk cukkinifasírtot, és tálaljuk spárgakrémmel. Ez az egyik legfinomabb húsmentes étel, érdemes megkóstolni!