Iszunk

Fontos pillanatok
2016. 02. 15. | Burai László
Lehet, hogy nevetséges, de a fontos meccsek előtt én bizony oda szoktam figyelni, hogy milyen bort bontok. Fontos meccsen persze én mindig vízilabdát értek...
Iszunk

Tanuljuk a nyelvet
2016. 02. 12. | Szabó Edit
Furmint Február Mádon
Mád. Kedves település, festőien szép szőlőültetvényekkel, világszínvonalú borokkal. Értő kóstolásukhoz nem elég betérni a legközelebbi vinotékába…
Iszunk

Bikavér-játék
2016. 02. 10. | Burai László
Bikavéreket kóstoltunk tegnap a szerkesztőségben, Egerből és Szekszárdról vegyesen. Bár az ízlésünk némileg különbözik, abban egyetértettünk, hogy van potenciál ezekben a borokban, függetlenül a termőhelytől.
Iszunk

A Holdvölgy napos oldala
2016. 02. 03. | Szabó Edit
Találkozás Gincsai Tamással, a Holdvölgy Pincészet főborászával
Minden jó történetben van egy szerelmes nő. Esetünkben egy francia asszony, anya és feleség, aki a házasság 32. évében úgy dönt, hogy néhány sor tokaji szőlővel lepi meg hegyaljai születésű férjét...
Iszunk

Furmint is coming
2016. 02. 02. | Burai László
Az a jó a januárban, hogy megbízhatóan követi a február, ami pedig évek óta minden borkedvelőnek ugyanazt jelenti: indul a furmintőrület.
Iszunk

Készítsünk egy kávét!
2016. 01. 27. | Burai László
Gasztronómiai forradalom zajlik, ezt leírni mostanra elég nagy közhely. Streetfood, kézműves sör, barbecue: villámgyorsan terjednek, havonta új szereplő lép a ringbe, ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja.
Iszunk