Találatok száma: 2499
Beszélgetünk

Zöldségeskertünk is lesz!
2020. 05. 09. | Szabó Edit
Beszélgetés Paór Anikóval
A szigetmonostori Rosinante Fogadó felkészült az újranyitásra. Amint szabad az út, a kedves kis szálloda kitárja kapuit, de addig sem tétlenkednek. A részletekről Paór Anikó értékesítési vezetőt kérdeztük…
Beszélgetünk
Tesztelünk

Kovács Nimród Borászat: Soul Syrah 2016
2020. 05. 08. | Szabó Edit
Kovács Nimródék syrah-ját elsősorban a gazdag, fűszeres borok kedvelőinek ajánljuk. Igazi gondolkodós bor...
Beszélgetünk

Furcsa lesz ez a nyár
2020. 05. 07. | Szabó Edit
Beszélgetés Horváth Szilveszterrel
Az éttermek egy része átmenetileg bezárt, mások házhoz szállítással próbálják meg átvészelni a karantén okozta nehéz időszakot. Úgy tűnik, a győri La Maréda Étteremben sem telnek tétlenül a napok. Kérdéseinkre a konyhafőnök, Horváth Szilveszter válaszolt…
Tesztelünk

Kerekes Szőlőbirtok és Pince: Syrah 2017
2020. 05. 06. | Szabó Edit
Aki szeretne egy jó mátrai syrah-t kóstolni, válassza a Kerekes Pince borát. Esti beszélgetésekhez vagy akár könnyebb húsételek mellé is kiváló….
Beszélgetünk

Nem vevőink, hanem mecénásaink vannak!
2020. 05. 05. | Szabó Edit
Beszélgetés Bodó Judittal
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Bodó Judit, a bodrogkisfaludi Bott Pince borász-tulajdonosa válaszol…
Főzünk

Nézzétek, hogy úszom! 1. – Paradicsomleves
2020. 05. 05. | Szabó Edit és Klich Zsuzsa
Még soha életedben nem főztél, de most megpróbálnád? Kezdd a paradicsomlevessel! Két változatot is mutatunk, mindegyik egyszerű és szupergyors. Valamelyik biztosan ízleni fog…
Beszélgetünk

Türelem, alázat, elfogadás
2020. 05. 04. | Szabó Edit
Beszélgetés Rácz Erikával
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Rácz Erika, az erdőbényei SanzonTokaj borász-tulajdonosa válaszol…
Eszünk

Összefogással menni fog
2020. 05. 02. | Upor László
Szállj be te is!
A vírushelyzetben nemcsak annak nehéz, aki segítségre szorul, sokszor annak is, aki segítene. A Heti betevő önkénteseit kérdeztük.
Vendégoldal

Kódfejtő játék
2020. 05. 02. | Szabó Edit
Április 6-án kódfejtő játékot indítottunk a Facebookon, de többen kérték a segítségünket, mert elveszítették a fonalat. Íme a rejtvények és az időpontok, nehogy valaki lemaradjon a borcsomagról…
Tesztelünk

Kiss Gábor Pincészete: Code 2017
2020. 05. 01. | Szabó Edit
Kiss Gábor borászatának régi tisztelői vagyunk, tizenöt éve kóstoljuk, amit a pincéje kínál, ezért mondjuk nyugodt szívvel: a 2017-es Code a legjobb cabernet franc, amit valaha készített – legalábbis eddig…
Főzünk

7 medvehagymás recept
2020. 04. 30. | Szabó Edit
A medvehagyma a tavasz ajándéka, gyűjtésekor jót kirándulhatunk, és még a konyhában is sokoldalúan felhasználható. Íme 7 remek medvehagymás recept – élvezzétek, amíg tart a szezon…
Beszélgetünk

Csodálatos országban élünk
2020. 04. 30. | Szabó Edit
Beszélgetés Borbély Tamással
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Borbély Tamás, a badacsonyi Borbély Családi Pincészet borásza válaszol…
Eszünk

A Four Bites karanténmenüje
2020. 04. 30. | Klich Zsuzsa
Négy lelkes fiatal három éve egészséges falatkákra hangolt cateringcéget alapított. Ment is az üzlet, de most, hogy nincsenek rendezvények, ők is ételkiszállításba kezdtek. Klich Zsuzsa rendelt tőlük, és eléggé beléjük szeretett…
Beszélgetünk

A szeretet csodákra képes
2020. 04. 29. | Szabó Edit
Beszélgetés Árvay Angelikával
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Árvay Angelika, a rátkai Árvay Család Pincészet egyik tulajdonosa válaszol…