Főzünk
Tápiókapuding – gluténmentes és finom! című cikk borítóképe

Tápiókapuding – gluténmentes és finom!

2022. 10. 21. | Szabó Edit
Készíthetjük reggelire zabkása helyett vagy desszertként egy vacsora végén, a tápiókapuding mindig csodás, mert semleges íze miatt éppen olyan lesz, amilyennek megálmodtuk…
Főzünk
Káposztás tészta című cikk borítóképe

Káposztás tészta

2022. 10. 12. | Szabó Edit
A káposztás tészta az egyik legfinomabb hagyományos ételünk, mégis ritkán készítjük. Pedig főételként és köretként egyaránt megállja a helyét, és szinte mindenki imádja…
Főzünk
Tejfölös tökleves című cikk borítóképe

Tejfölös tökleves

2022. 10. 05. | Szabó Edit
Aki szereti a tökfőzeléket, ezt a tejfölös töklevest is imádni fogja. Nyáron jól behűtve, télen melegen kerüljön az asztalra…
Főzünk
Rakott krumpli című cikk borítóképe

Rakott krumpli

2022. 09. 28. | Szabó Edit
A rakott krumpli finom, tápláló, és mindenki imádja. Íme a mi receptünk…
Főzünk
Fekete kagyló fehérborral és tejszínnel című cikk borítóképe

Fekete kagyló fehérborral és tejszínnel

2022. 09. 15. | Szabó Edit
A tejszínes, fehérboros fekete kagyló könnyen elkészíthető, és mivel az alapanyag mifelénk nem hétköznapi, akár ünnepi vacsoraként is gondolhatunk rá. Íme a recept…
Főzünk
Krumplis tészta című cikk borítóképe

Krumplis tészta

2022. 09. 08. | Szabó Edit
Van, aki grenadírmarsnak hívja, mások az előkelő hangzású gránátos kocka névvel illetik, de akár így, akár úgy, a krumplis tészta sokak kedvence. Íme a recept…
Főzünk
Nyári karalábéleves című cikk borítóképe

Nyári karalábéleves

2022. 07. 29. | Szabó Edit
A friss, nyári zöldségeknek nincs párja. Ez a karalábéleves fél óra alatt elkészül, és nagyon-nagyon finom! Mutatjuk a receptet…
Főzünk
Vietnami tavaszi tekercs című cikk borítóképe

Vietnami tavaszi tekercs

2022. 07. 12. | Szabó Edit
A vietnami tavaszi tekercs elkészítése nem egyszerű, nem gyors, ráadásul olajban sül, viszont a világ egyik legfinomabb étele. Szívből ajánljuk mindenkinek. Íme a recept…
Főzünk
Baconben sült csirkemáj című cikk borítóképe

Baconben sült csirkemáj

2022. 07. 05. | Klich Zsuzsa
A baconbe tekert csirkemáj sok háztartásban sláger, mert pillanatok alatt elkészül, és nagyon finom is. Mi most káposztasalátával és mogyoróburgonyával tálaltuk…
Főzünk
Káposztasaláta című cikk borítóképe

Káposztasaláta

2022. 06. 29. | Klich Zsuzsa
Igaz, hogy reszelni kell, vagy szeletelni, de a káposztasaláta igazi nyári köret. Íme egy megbízható recept…
Főzünk
Sült fokhagyma című cikk borítóképe

Sült fokhagyma

2022. 06. 24. | Fülöp Timi
Pofonegyszerű, mégis utolérhetetlen. A sült fokhagymának olyan zamata van, hogy képtelenség neki ellenállni. Még szerencse, hogy nem is kell. Pirítóssal kínáljuk. Isteni!
Főzünk
Bodzaszörp című cikk borítóképe

Bodzaszörp

2022. 06. 18. | Klich Zsuzsa
A bodzavirág az első tavaszi napokon jelenik meg a bokrokon, hogy aztán csodás illatba burkolja a kerteket, udvarokat, erdőket, hegyeket. Ilyenkor minden háziasszony bodzaszörpöt készít, mi is mutatunk egy megbízható receptet…
Főzünk
Padlizsán mustáros pácban, burgonyakörettel című cikk borítóképe

Padlizsán mustáros pácban, burgonyakörettel

2022. 06. 09. | Fülöp Timi
A padlizsán páratlanul sokoldalú alapanyag. Ez a mustáros pácban sült változat Fülöp Timi receptje, érdemes kipróbálni. Figyelem, a fogás húsmentes!
Főzünk
Cseresznyés clafoutis című cikk borítóképe

Cseresznyés clafoutis

2022. 06. 05. | Szabó Edit
Klafuti. Így ejtik a franciák, a desszert ugyanis onnan származik. Szezonális, csak cseresznyeszezonban készíthető. Aki jót akar magának, még ma megsüti. Íme a recept…
Főzünk
Fokhagymás garnéla spárgával című cikk borítóképe

Fokhagymás garnéla spárgával

2022. 06. 01. | Szabó Edit
A garnéla és a spárga csodálatos frigye. Tíz perc alatt elkészíthető ünnepi lakoma, amit egy pohár pezsgő varázsol igazán feledhetetlenné…