Főzünk

Rukkolazac vagy cékhagyma
2022. 05. 23. | Fülöp Timi
Akárminek hívjuk is, eszméletlenül finom! Rukkola, lazac, cékla, hagyma, őrült színek és még őrületesebb ízek. Fülöp Timi szerint kötelező megkóstolni!
Főzünk

Tavaszi mix tofuval
2022. 05. 16. | Fülöp Timi
Egyszerű, egészséges, ugyanakkor kiadós, húsmentes tavaszi ebéd. Fülöp Timi receptjéből kiderül, hogy nem kell félni a tofutól!
Főzünk

Csupazöld saláta kesudiós öntettel
2022. 05. 11. | Fülöp Timi
A pofonegyszerű zöldsalátát Fülöp Timi kesudiós öntettel bolondította meg. A fogás percek alatt elkészül, üde, és igazi energiabomba…
Főzünk

Székely–magyar gulyás
2022. 05. 02. | Benedek Levente
Ennek az „alsógazdagisztáni” székely–magyar gulyásnak a receptjét a kiváló képzőművész, „gasztrografikus”, a székelyföldi Benedek Levente bocsátotta a Borsmenta rendelkezésére…
Főzünk

Fűszeres sült krumpli fagyimártással
2022. 04. 01. | Fülöp Timi
Április elsejei tréfának is beillik, pedig nem vicc. Fülöp Timi esküszik rá, hogy a sült krumpli finom fagyival! Próbáljátok ki!
Főzünk

Egyszerű citromos piskóta
2022. 03. 21. | Szabó Edit
Ez a citromos piskóta egy szűk óra alatt elkészül, és a délutáni kávé tökéletes kiegészítője. Kínálhatjuk lekvárral, porcukorral, de „csupaszon” is nagyon finom…
Főzünk

Húsmentes „kínai” egytálétel
2022. 02. 10. | Fülöp Timi
Fülöp Timi egyik kedvence ez a húsmentes „kínai” egytálétel. Gyorsan elkészíthető, látványos, egészséges és nagyon finom! Íme a recept…
Főzünk

Mákos-málnás sajttorta
2022. 02. 02. | Fülöp Timi
Fülöp Timi mákos-málnás sajttortája gyönyörű és ellenállhatatlan. Aki szerettei kedvében akar járni, ilyet süt!
Főzünk

Konfitált kacsacomb Bernáth József receptje alapján
2022. 01. 30. | Szabó Edit
Konfitált kacsacomb, hagymás tört krumpli, párolt lila káposzta. A nagy triót ezúttal Bernáth József séf receptje szerint készítjük el, és a Vylyan Pincészet Mandulás nevű borával kínáljuk…
Főzünk

Focaccia
2022. 01. 22. | Fülöp Timi
Liszt, víz, élesztő meg egy kis türelem, és máris kész az olaszok zseniális lepénykenyere, a focaccia. Mi most Fülöp Timi kipróbált alapreceptjét adjuk közre, amit aztán mindenki kedvére formálhat a saját képére…
Főzünk

Libaleves, ahogy Magos Zoltán készíti
2022. 01. 17. | Szabó Edit
Magos Zoltán libalevese kapott egy kis ázsiai felhangot, és éppen ettől válik különösen izgalmassá. Forró, fűszeres és zamatos, minden bajra orvosság…
Főzünk

Lazacos piskótarolád
2022. 01. 14. | Fülöp Timi
Látványos, különleges és nagyon finom. Fülöp Timi lazacos piskótaroládja bármilyen ünnepi asztal fényét emeli, főleg ha nyitunk mellé egy rozé pezsgőt is…
Főzünk

Juhtúrós és márványsajtos krém
2021. 12. 29. | Klich Zsuzsa
Kenjük vagy mártogassuk, mindegy! Íme két gyors vendégváró, amit pirítóssal és ropogós zöldségekkel is kínálhatunk…
Főzünk

Ez is raclette
2021. 12. 28. | Upor László
Camembert másképp
Igazi társasági étel: mindenki ugyanazt eszi, mégis elbíbelődhet a saját kis adagjával. És elkészíteni sem ördöngösség…
Főzünk

Almás püspökkenyér
2021. 12. 26. | Klich Zsuzsa
Igazi téli sütemény. Karácsony második napjára vagy a két ünnep közötti időszakra ajánljuk, amikor egy kicsit már mindenkinek sok a jóból, de a délutáni kávéhoz mégis jól jön egy szelet süti…