Iszunk
Juhfarkteszt
2023.01.21. | Szabó Edit
A juhfark, Magyarország egyik legősibb szőlőfajtája mára újra reneszánszát éli. A Borsmenta juhfarktesztjén 10 pincészet 12 bora került a poharakba, és nem mind a Somlóról. Mutatjuk a l…
Tesztelünk
Bott Frigyes: Juhfark 2021
2023.01.18. | Szabó Edit
Bott Frigyes szűretlenül és derítetlenül palackozott juhfark bora még nagyon fiatal, de már most érezhető, mekkora erő lakik benne. A természetes borok kedvelőinek ajánljuk…
Beszélgetünk
Megnyílt a Bott pékség
2021.04.24. | Bott Zsuzsanna
Beszélgetés ifj. Bott Frigyessel
Édesapja példáját követve ifj. Bott Frigyes is borásznak készült. Burgundiai tanulmányútja olyan nagy hatással volt rá, hogy nemrég pékséget nyitott Komáromban...
Tesztelünk
Bott Frigyes: Juhfark 2018
2020.09.28. | Szabó Edit
Bott Frigyes Juhfark natúrbora szűretlenül és derítetlenül került palackba, így a színe opálos, az íze páratlanul gazdag. A természetesség kedvelőinek ajánljuk…
Beszélgetünk
Az út elején járunk
2019.09.21. | Pesti Eszter-Szabó Edit
Beszélgetés Bott Frigyessel
A kétezres évek derekán robbant be a boros köztudatba, és nagyjából azóta rajongunk érte és a boraiért egyaránt. Bott Frigyes különleges ember, élmény a borát inni, de az még jobb, ha ő…