Tesztelünk
Bussay Pince: Méthode Ancestrale 2022
2024.01.28. | Szabó Edit
A Bussay Pince pét-natjának neve az ősi eljárásra utal. Traminiből készült, bájos, üde, elegáns bor, tele vitalitással…
Tesztelünk
Bussay Pince: Méthode Ancestrale 2020
2021.10.17. | Szabó Edit
Csupa gyümölcs, csupa báj. A Bussay Pince Méthode Ancestrale pét-natja jól behűtve az igazi…
Beszélgetünk
Ezt a kincset meg kell őriznünk
2021.10.16. | Szabó Edit
Beszélgetés Tornai Tamással
A most 75 éves Tornai Pincészet a Nagy-Somlói borvidék egyik leglátogatottabb helyszíne. Hétvégén egymást érik a programok, a hétköznapok azonban a komoly szakmai munkáról szólnak. Torn…
Tesztelünk
Bárdos Pincészet: Müller Thurgau-Tramini Gyöngyözőbor 2019
2021.08.20. | Szabó Edit
Egy kedves nyári pillanat, egy vadvirágos rét, egy mosoly a vízparton, egy szikrázó naplemente. A Bárdos Pincészet gyöngyözőjébe mindez belefér, és ennél még sokkal több is…
Beszélgetünk
Itt vagyunk a bazaltoszlopok alatt
2021.07.10. | Szabó Edit
Beszélgetés Barcza Bálinttal
Barcza Bálint a Somló hegy egyik legszebb pontján, ükapja öreg pincéjében készíti borait. Aki nála jár, a borokkal együtt nemcsak a Somló lényegét ízleli, de egy kicsit az időtlenségbe…
Tesztelünk
Szentpéteri Borpince: Tramini 2019
2020.11.18. | Szabó Edit
A Szentpéteri Borpince 2019-es traminijét még az is szeretni fogja, aki nem lelkesedik a fajtáért. Kellemes, frissítő bor, kínáljuk aperitifként vagy saláták mellé…