Eszünk
Megnyílt a Bazaar Budapest!
2023.09.28. | Szabó Edit
Minden szinten szinte minden! Sörkert, brunchétterem, olasz vendéglő és keleti vacsorázóhely várja a közönséget Budapest bulinegyedében, a Gozsdu udvar tőszomszédságában...
Eszünk
„Négykezes” fine dining Balatonfüreden
2022.08.25. | Németh Judit
A Balaton-part legfrissebb ötcsillagos szállodája, a LUA Resort májusban nyitotta meg kapuit. Különleges, „négykezes” vacsorájukon Pesti István Michelin-csillagos séf és a hely konyhafő…
Eszünk
Megkóstoltuk az erdőt
2022.06.25. | Szabó Edit
A miskolci Végállomás bistro & wine az erdő különleges ízeivel komponálta meg menüsorát. Az ételeket Várvizi Péter kreatív séf és Darab Ádám konyhafőnök készítette, az italokért Vál…
Eszünk
Rácz Jenő Hévízen
2020.03.15. | Szabó Edit
A hévízi Bonvital Hotel étterme, a Brix Bistro különleges sorozattal hívta fel magára a figyelmet. Vacsoraestjeiken rendszeresen híres vendégséfek főznek. Februárban Rácz Jenő, a Sangha…
Eszünk
Ízutazás koktélokkal a Sociétében
2019.10.29. | Barossné Koós Andrea
Hogy milyen érzés egyetlen este alatt bejárni a fél világot úgy, hogy az ember közben el sem mozdul az asztala mellől? Aki részt vett a Société vacsoráján, már tudja. Aki nem volt ott,…
Eszünk
Marokkó ízei a Kopaszi-gáton
2019.09.13. | Barossné Koós Andrea
Humusz, harira, édes tajine az asztalon, színes függönyök a falon, süppedős szőnyegek a lábunk alatt. Ezért a keleti kényelemért most nem kellett Marokkóig utaznunk, az „Ezeregyéjszaka”…
Eszünk
Felfaltunk egy egész könyvet
2019.08.11. | Barossné Koós Andrea
Szereted a jó könyveket, a fenséges ételeket, és szeretnéd a kettőt egyszerre élvezni? Akkor a Budapest belvárosában található KönyvBár és étterem biztosan a te helyed…
Eszünk
Mit ettünk a Kádár-korszakban?
2019.06.26. | Barossné Koós Andrea
A Konyhakör időutazásra hívta vendégeit, amikor a 2000-es évek óta magára hagyott Otthon Áruházba szervezte rendhagyó vacsoráját. Egy estére visszacsöppentünk a 70-es évekbe, és újraélh…
Eszünk
A Glédában pezseg az élet
2019.06.21. | Szabó Edit
Óbuda új színfoltja, a Gléda vendéglő kellemesebb és üdébb már nem is lehetne, a két tulajdonos, Deli János és Kerekes Sándor alaposan kitesz magáért. Nemrég champagne-vacsorán jártunk…
Eszünk
A Lastra-Barna négykezes
2019.05.06. | Barossné Koós Andrea
Hogy mi történik, amikor egy nyughatatlan mexikói és egy kísérletező kedvű magyar szakács találkozik? Felfénylik a szenvedély, és olyan élmény részese lehet a közönség, mint a legutóbbi…
Eszünk
Kétcsillagos menü
2017.11.16. | Németh-Hehl Szilvia
Mirazur, Menton, Franciaország
Két Michelin-csillag, negyedik hely a „World’s 50 Best Restaurants” listáján, híres étterem a Côte d’Azur kapujában: ez a Mirazur. Hogyan élhet itt át a földi halandó egy kifogástalan g…
Utazunk
A francia vacsorák világa
2017.11.07. | Németh-Hehl Szilvia
Côte d’Azur II.
Nincs az a pénz, amit Dél-Franciaországban nem lehet elkölteni egy étteremben. Elég magas errefelé az egy főre jutó Michelin-csillagos helyek száma, de egy többfogásos vacsora még az eg…