Utazunk
Borvacsora Trombitás Tamással
2024.01.27. | Szabó Edit
Bortúra a Káli-medencében 1.
Trombitás Tamás Munkácsy-díjas képzőművész az egyik legjobb hazai vendéglős. Köveskáli étterme, a MI A KŐ színvonalas ételeket és jó borokat kínál. Ide vezetett a Borsmenta Kóstolóklub…
Eszünk
A 10 legnépszerűbb étkezési élmény 2020-ból
2021.01.11. | Szabó Edit
Noha sajátos évet hagytunk magunk mögött, volt néhány emlékezetes gasztronómiai élményünk 2020-ban. A listát az Ürömi hüttéről szóló beszámolónk vezeti, de azért a Byblos, a Konyha-Kert…
Eszünk
Telt ház a Balatonon
2020.07.30. | Szabó Edit
A balatoni vendéglátás köszöni, jól van. A népszerű helyeken már egy átlagos csütörtök estén is alig kapni asztalt, és hétvégén biztosra csak az mehet, aki előre foglal…
Utazunk
Csupakő
2016.07.16. | Szabó Edit
Gasztrofalu-Köveskál
Jó megcsodálni a tengerszemeket a Fekete-hegyen, próbára tenni a bátorságunkat az Ingókövön, jó ellátogatni titkos és kevésbé titkos majorságokba, de szép időben a…
Beszélgetünk
Ez a vidék minden évszakban szép
2016.01.27. | Szabó Edit
Beszélgetés Trombitás Tamással
Ha valaki, hát Trombitás Tamás tudja, mi a kő, és ha nem vigyázunk, megmutatja nekünk is alaposan....