Tesztelünk
Nádas Borműhely: GV Brut Nature 2021
2024.11.15. | Szabó Edit
A Nádas Borműhely etyeki pincéjében sorra készülnek a limitált tételszámú különlegességek. A 2021-es zöld veltelini nyerspezsgőből összesen 627 palack kerül a fogyasztókhoz – boldog leh…
Tesztelünk
Zsirai Pincészet: Méthode Traditionnelle 2020
2023.01.26. | Szabó Edit
A Zsirai Pincészet első pezsgője tradicionális eljárással készült, hozzá a szőlőt a Nyúlászó-dűlőben szüretelték. Maximum íz, zéró dosage, és sok szeretet Tokajból, a brut nature kedvel…
Tesztelünk
Eszterházy Károly Egyetem Pincészete: Brut Nature Méthode Traditionnelle 2016
2022.03.30. | Szabó Edit
Az egri Eszterházy Károly Egyetem borászhallgatóinak pezsgője sajnos nem kerül kereskedelmi forgalomba, kizárólag az egyetem rendezvényein kóstolható…
Tesztelünk
Késa Birtok: Brut Nature 2020
2022.03.02. | Szabó Edit
A balatonboglári Késa Birtok zöld veltelini pezsgőjét roston sült balatoni halak mellé ajánljuk…
Tesztelünk
Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok: Blanc Brut Nature 2016
2022.02.13. | Szabó Edit
A Thummerer Pincészet pezsgőjét a királyleányka kedvessége teszi különlegessé. Érlelt, szép, komoly ital, illik az ünnepi pillanatokhoz…