Főzünk
Aranydurbincs sütőben
2023.10.10. | Szabó Edit
A hal az egyik legegészségesebb táplálékunk, mégsem eszünk belőle eleget. Ezt az aranydurbincsot könnyű elkészíteni, és mivel sütőben sül, a konyhát sem kell fél napon át szellőztetni u…
Eszünk
Halkakas Budán
2022.04.14. | Szabó Edit
Csendesen, minden csinnadratta nélkül nyílt meg januárban a Halkakas halbolt és halbár a budapesti Margit körúton. Az üzlet street food ételeket, valamint halas késztermékeket kínál, és…
Főzünk
Farkassügér sütőben
2021.04.02. | Szabó Edit
Könnyen, gyorsan elkészíthető, látványos és nagyon finom. A tepsiben sült farkassügér titka az egyszerűségében rejlik…
Főzünk
Süllő Zabos Géza receptje szerint
2020.01.28. | Klich Zsuzsa
Egy szép süllőt beszerezni nem könnyű, de ez a recept legnehezebb része. Ha már megvan, süssük meg Zabos Géza receptje szerint. Gyorsan elkészül, gyönyörű a tálon, a gyerekek pedig odal…
Főzünk
Halászlé Heimann Zoli bácsi szerint
2019.12.24. | Heimann Zoltán
Ünnepi halászlénk Szekszárdról érkezett, Heimann Zoltán által főzve és tálalva. Boldog karácsonyt kívánunk a Borsmenta valamennyi olvasójának!